| Word zastosowanie 2.ppt Rozmiar 8,0 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W4.ppt Rozmiar 2,3 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W3word2.ppt Rozmiar 1,1 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W2word3.ppt Rozmiar 1,1 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W2word1.ppt Rozmiar 1,2 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W1windows2.ppt Rozmiar 1,4 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| W1windows1.ppt Rozmiar 1,5 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| Excel 3.ppt Rozmiar 222 KB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| Excel 1.ppt Rozmiar 2,7 MB TECHNOLOGIA INFORMACYJNA |
| Przedsibiorstwonajednolitymzagadnieniadlastudentw.ppt Rozmiar 61 KB Studia Licencjackie, semestr V, Zarządzanie przedsiębiorstwem na jednolitym rynku Europejskim, wykład 1 |
| c. d do kuchni niemieckiej.ppt Rozmiar 220 KB Technologia Gastronomiczna |
| c.d. do kuchni rosyjskiej.ppt Rozmiar 64 KB Technologia Gastronomiczna |
| c.d. kucni francuskiej.ppt Rozmiar 0,9 MB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka kuchni czeskiej.ppt Rozmiar 111 KB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka kuchni litewskiej.ppt Rozmiar 85 KB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka kuchni słowackiej.ppt Rozmiar 181 KB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka kuchni ukraińskiej.ppt Rozmiar 69 KB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka kuchni węgierskiej.ppt Rozmiar 509 KB Technologia Gastronomiczna |
| CHARAKTERYSTYKA PRZEKÄ„SEK.ppt Rozmiar 3,0 MB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka używek - kakao.ppt Rozmiar 0,6 MB Technologia Gastronomiczna |
| charakterystyka używek - kawa.ppt Rozmiar 5,8 MB Technologia Gastronomiczna |