| charakterystyka zup.ppt Rozmiar 3,8 MB Technologia Gastronomiczna |
| charkterystyka kuchni białoruskiej.ppt Rozmiar 148 KB Technologia Gastronomiczna |
| desery.ppt Rozmiar 15,0 MB Technologia Gastronomiczna |
| herbata.ppt Rozmiar 1,1 MB Technologia Gastronomiczna |
| kuchnia turecka.ppt Rozmiar 148 KB Technologia Gastronomiczna |
| kuchniua bułgarska.ppt Rozmiar 0,8 MB Technologia Gastronomiczna |
| Mięso obróbka termiczna.ppt Rozmiar 1,2 MB Technologia Gastronomiczna |
| ocena towar drobiu.ppt Rozmiar 3,1 MB Technologia Gastronomiczna |
| potrawy z mięsa gotowanego.ppt Rozmiar 2,3 MB Technologia Gastronomiczna |
| sosy.ppt Rozmiar 354 KB Technologia Gastronomiczna |
| używki.ppt Rozmiar 33 KB Technologia Gastronomiczna |
| zakres usług świadczonych przez gastronomię otwartą i zamkniętą.ppt Rozmiar 119 KB Technologia Gastronomiczna |
| Finansowanie Opieki Zdrowotnej przez pracodawcÄ™.ppt Rozmiar 277 KB Ekonomia |
| Jakość w ochronie zdrowia.ppt Rozmiar 103 KB Ekonomia, Ekonomia |
| Polewanie.ppt Rozmiar 135 KB Fizjoterapia, fizykoterapia |
| most AVLB.ppt Rozmiar 278 KB Mosty armii innych państw, AVLB |
| Podstawy automatyki - Egzamin 25 I 2011.ppt Rozmiar 458 KB PWR, automatyka, wyklad |
| 15 Podstawy automatyki - Matlab.ppt Rozmiar 443 KB PWR, automatyka, wyklad |
| całki.ppt Rozmiar 1,0 MB PWR, analiza 2 |
| Asertywnosc (1).ppt Rozmiar 224 KB
|
| prezentacjaergon.ppt Rozmiar 1,6 MB BHP, Żuromska, Ergonomia |